Viime päivinä ei ole tapahtunut mitään valtavan erikoista (muistaakseni, tietääkseni). Sen sijaan ollaan nautittu ihan tavallisesta arjesta. Tiina pyörittää virtuoosimaista kukkahankinta&myyntishowta (esim. ensin kukaan ei halua samettikukkaa, ja sitten tulee samana aamuna neljä rouvaa, jotka kaikki haluavat 20 tainta, tai juuri tukkuauton käytyä ovesta sisään astuu allekirjoittanut, joka ilman ennakkovaroitusta haluaa 30 punaista ruusua...), laulavat linnut tekevät kauppansa (ovat muuten varsin lystikkäitä!), Sami ja Piia fundeeraavat, mitä seuraavaksi kädentaitotorilla. Kassituotanto ja -myynti on ainakin ollut runsasta viime aikoina.

Mainittakoon, että en kovin paljoa noista kukista ymmärrä. Ovat kauniita.

Laitettiin ulkokukkien suojaksi kuistin kaiteeseen pleksit, katsotaan onko avuksi. Tomaatintaimia yritetään sisäpihan puolella, ja paprikaa. Muistaakseni tomaatti pärjäsi ammoin hyvin päivänpaistesella seinänvierustalla. Hyllyt ja porttikin pitäisi fiksata kukkakuistille... jahka jaksetaan.

Ai niin: Vesala valmistui erinomaisin arvosanoin koulustaan, siinä on tämän viikon ja kevään suurin juhlan aihe!! Ihan tutkinnolla osoitettu nyt, miten erinomainen studioteknikko/roudari/musiikin sekatyönainen meillä on :).

Sami sitten bongattiin Happihuoneelta tuleviin ITE-taidenäyttelyihin... ( ! )