Täällä vietetään valtavaa lehdistöviikkoa:

Pitkänäperjantaina, kun ei näkynyt pukkilassa ketään missään, vain tuuli  tuli naapurikunnan lehden päätoimittaja (ei heti arvattu että oli ihan päätoimittaja) kysymään tietä japanilaiselle majatalolle, ja teki sitten siinä sivussa jutun Ruususta. Ja tänään oli naapurikaupungin virallisen tiedonvälittäjän toimittaja jututtamassa samaista kukkakauppiasta. Ja - huh sentään! - huomenna täällä napsaistaan kuva vallan kiiltäväkantisen aikakauslehden juttua varten... jo on aikoihin eletty, meidän meijerillä!

(Tavallaan muuten sääli, että \'journalist\' on suomeksi nykyisin \'toimittaja\', vaikka entivanhaan oli käytössä niinkin hieno nimike kuin \'surnalisti\'.)

There\'s been a gigantic media week going on here: Last week a man popped in the flower shop to ask where\'s \'s that Japanese guesthouse. Well, he turned out to be the editor-in-chief of \'Mäntsälä-lehti\', one local newspaper here. And today there was another journalist, from a town close to Pukkila, making an interview of our lovely florist. The third one will take place on Wednesday, when they\'ll shoot the photo for an article in a nice popular magazine with glossy covers... Oh my goodness, our Meijeri there!!